Welcome to SEKEM Scandinavia.com - SEKEM Circle

Vernieuwde autobiografie Ibrahim Abouleish

'Sociaal ondernemen brengt de woestijn tot leven'
 
In 2015 verscheen in Duitsland de sterk uitgebreide autobiografie van Ibrahim en SEKEM met de titel “Die SEKEM Symphonie”. Omdat de Nederlandse vertaling van Ibrahims levensverhaal zoveel mensen heeft geïnspireerd, maar ondertussen uitverkocht is, heeft het bestuur besloten deze uitgebreide geschiedenis ook weer in het Nederlands uit te geven. 
 
Het accent van deze nieuwe uitgave is verschoven: in de eerste uitgave ging het vooral om “greening of the desert”. In deze uitgave gaat het ook om “greening of the people”. Dit heeft geleid tot de titel 'SEKEM – Sociaal ondernemen brengt de woestijn tot bloei'. Op donderdag 28 september wordt het eerste exemplaar aan Helmy Abouleish aangeboden.
 
Het boek zal een winkelprijs krijgen van € 25. Voor vrienden en in de voorintekening kost het € 20. U kunt hier intekenen voor het boek. Wij hopen dat vele vrienden een (extra) exemplaar bestellen en het cadeau geven aan een geïnteresseerde kennis! Van vele (jeugdige) mensen hebben wij gehoord dat het boek over Ibrahim en SEKEM hun leven een krachtige impuls heeft gegeven.